Tarta Rustica Cu Prune

Tarta Rustica Cu Prune
Tarta rustică de prune este o fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 388 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, conserve de prune, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Rustica Cu Prune, Tarta rustica cu prune si migdale, și Tarta rustica cu prune si Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; acoperiți hârtia pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă împreună prune și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
5
Desfaceți piecrust pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Rulați într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Scurgeți amestecul de prune, rezervând lichid. Aruncați prunele în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PrunePrune
8
Prune Mound în centrul piecrust, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste prune, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 inci lățime în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
PrunePrune
9
Se amestecă împreună oul și 1 lingură. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
10
Periați piecrust cu amestec de ouă și presărați cu 1 lingură. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
ZahărZahăr
OuăOuă
11
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este aurie. Transferați cu grijă tarta pe hârtie pergament pe o grătar; se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
12
Între timp, aduceți lichidul de prune rezervat la fierbere într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Lasă să se răcească ușor.
14
Periați sau stropiți 1 până la 2 linguri. lichid de prune fierbinte peste fructele expuse în centrul tartei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
PrunePrune
15
Se servește imediat cu siropul de prune rămas și, dacă se dorește, cu Topping de smântână dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SiropSirop
PrunePrune
16
Topping de smântână dulce: amestecați împreună 1/2 cană smântână și 2 lingurițe. zahăr brun. Acoperiți și răciți cu 2 ore înainte de servire. Se amestecă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
CremăCremă
17
Tartă cu piersici-Nectarine: piersicile albe nu vor funcționa la fel de bine în această tartă datorită texturii lor delicate. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 3/4 lb. nectarine decojite și 3/4 lb. piersici decojite pentru prune și conserve de piersici pentru conserve de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De PiersiciConserve De Piersici
Conserve De PruneConserve De Prune
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
NectarinăNectarină
PrunePrune
18
Tarta de caise-migdale: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind caisele proaspete cu prunele și conservele de caise cu conservele de prune. Omiteți ienibaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Conserve De PruneConserve De Prune
IenibaharIenibahar
CaiseCaise
MigdaleMigdale
PrunePrune
19
Tartă de cireșe proaspete: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 1 1/2 lb. cireșe proaspete, fără sâmburi, pentru prune și conserve de cireșe pentru conserve de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Conserve De PruneConserve De Prune
CireșeCireșe
PrunePrune
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista