Tarta Rustica Cu Prune
Tarta rustică de prune este o fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 8. O porție conține 388 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, conserve de prune, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Rustica Cu Prune, Tarta rustica cu prune si migdale, și Tarta rustica cu prune si Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; acoperiți hârtia pergament cu spray de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă împreună prune și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
Desfaceți piecrust pe foaia de copt pregătită.
Rulați într-un cerc de 12 inci.
Scurgeți amestecul de prune, rezervând lichid. Aruncați prunele în făină.
Prune Mound în centrul piecrust, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste prune, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 inci lățime în centru.
Se amestecă împreună oul și 1 lingură. apă.
Periați piecrust cu amestec de ouă și presărați cu 1 lingură. zahăr.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este aurie. Transferați cu grijă tarta pe hârtie pergament pe o grătar; se răcește 20 de minute.
Între timp, aduceți lichidul de prune rezervat la fierbere într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Lasă să se răcească ușor.
Periați sau stropiți 1 până la 2 linguri. lichid de prune fierbinte peste fructele expuse în centrul tartei.
Se servește imediat cu siropul de prune rămas și, dacă se dorește, cu Topping de smântână dulce.
Topping de smântână dulce: amestecați împreună 1/2 cană smântână și 2 lingurițe. zahăr brun. Acoperiți și răciți cu 2 ore înainte de servire. Se amestecă chiar înainte de servire.
Tartă cu piersici-Nectarine: piersicile albe nu vor funcționa la fel de bine în această tartă datorită texturii lor delicate. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 3/4 lb. nectarine decojite și 3/4 lb. piersici decojite pentru prune și conserve de piersici pentru conserve de prune.
Tarta de caise-migdale: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind caisele proaspete cu prunele și conservele de caise cu conservele de prune. Omiteți ienibaharul.
Tartă de cireșe proaspete: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, înlocuind 1 1/2 lb. cireșe proaspete, fără sâmburi, pentru prune și conserve de cireșe pentru conserve de prune.