Tarta Ricotta cu compot de fructe uscate

Tarta Ricotta cu compot de fructe uscate
Tarta Ricotta cu compot de fructe uscate este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 332 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați caise californiene, unt, smochine calmyrna și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Ricotta cu compot de fructe uscate, Compot de fructe uscate, și Compot De Fructe Uscate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Tigaie cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pulsează făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați unt și coajă și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Adăugați gălbenuș, vanilie și apă și pulsați până când se încorporează și aluatul începe să formeze aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 bucăți. Ungeți fiecare piesă o dată cu călcâiul mâinii într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună folosind răzuitorul și formați-l într-o bilă, apoi aplatizați-l într-un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Apăsați aluatul peste părțile inferioare și în sus ale tigaiei într-un strat uniform, cu degetele bine înfăinate. Chill shell 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Înțepați ușor coaja peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Coaceți coaja până când părțile laterale sunt setate și marginea este aurie, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți până când coaja este aurie peste tot, încă aproximativ 15 minute. Se răcește complet coaja în tigaie pe un raft. (Lăsați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Bateți împreună crema de brânză, zahărul și scorțișoara într-un castron cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la minim și amestecați în ricotta, ou întreg și albuș de ou și sare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă umplutura în coajă de tartă răcită și se coace până se umflă ușor de-a lungul marginilor și se așează doar în centru, aproximativ 15 minute. (Centrul va tremura când tarta este agitată ușor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se transferă într-un raft și se răcește complet. Acoperiți ușor tarta cu folie de plastic și răciți până când umplutura este fermă, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Aduceți apă, vin, zahăr, fasole de vanilie (dacă folosiți) și coajă la fierbere într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Se amestecă smochinele în sirop și se fierbe, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Transferați smochinele cu o lingură cu fante într-un castron. Se amestecă caisele în sirop și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Transferați caisele cu lingura cu fante în castron cu smochine. Se amestecă cireșele în sirop și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 1 minut, apoi se adaugă la fructe folosind lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se fierbe siropul până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 12 minute. Aruncați coaja de lămâie și fasolea de vanilie (dacă utilizați; dacă utilizați extract, amestecați acum), apoi turnați sirop peste fructe și răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
5
Serviți compot cu tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1
* Tarta poate fi răcită până la 2 zile. Acoperiți bine după 8 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire, dacă doriți.* Compotul poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Tarta poate fi făcută într-o tigaie rotundă de 8 inci cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista