Tarta Mascarpone cu miere, portocale și fistic
Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 357 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, frișcă grea, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prune prăjite cu miere cu Mascarpone și fistic, Mămăligă dulce Crostini cu Mascarpone, zmeură, fistic și miere Lavendar, și Tartă proaspătă de smochine cu miere și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a răci rapid crusta, așezați-o pe un suport, poziționați un ventilator la câțiva metri distanță (țintind spre crustă) și porniți ventilatorul la viteză medie.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. apăsați crusta de plăcintă pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil; pliați părțile laterale și apăsați pentru a extinde laturile cu 1/4 inch deasupra marginii tigaiei. Pierce crusta peste tot cu furculita.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 24 de minute. Se răcește complet pe raft.
Între timp, radeți suficientă coajă de portocală pentru a măsura 1 1/4 lingurițe.
Tăiați coaja și miezul rămas din portocale. Feliați portocalele în rondele subțiri, apoi tăiați rondele transversal în jumătate.
Așezați felii de portocale pe prosoape de hârtie pentru a se scurge ușor.
Combinați mascarpone, smântână, zahăr, 1 lingură miere, cardamom și coajă de portocală într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți doar până când se amestecă și se formează vârfuri (nu exagerați sau amestecul se va coagula).
Răspândiți umplutura uniform în crusta răcită. Aranjați felii de portocale deasupra tartei în cercuri concentrice; se presară cu fistic.
Stropiți cu 1 lingură de miere rămasă și serviți.