Tarta Mascarpone cu miere, portocale și fistic

Tarta Mascarpone cu miere, portocale și fistic
Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 357 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, frișcă grea, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Prune prăjite cu miere cu Mascarpone și fistic, Mămăligă dulce Crostini cu Mascarpone, zmeură, fistic și miere Lavendar, și Tartă proaspătă de smochine cu miere și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a răci rapid crusta, așezați-o pe un suport, poziționați un ventilator la câțiva metri distanță (țintind spre crustă) și porniți ventilatorul la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
2
Preîncălziți cuptorul la 400 F. apăsați crusta de plăcintă pe părțile inferioare și superioare ale tăvii de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil; pliați părțile laterale și apăsați pentru a extinde laturile cu 1/4 inch deasupra marginii tigaiei. Pierce crusta peste tot cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 24 de minute. Se răcește complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, radeți suficientă coajă de portocală pentru a măsura 1 1/4 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
5
Tăiați coaja și miezul rămas din portocale. Feliați portocalele în rondele subțiri, apoi tăiați rondele transversal în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
6
Așezați felii de portocale pe prosoape de hârtie pentru a se scurge ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Combinați mascarpone, smântână, zahăr, 1 lingură miere, cardamom și coajă de portocală într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți doar până când se amestecă și se formează vârfuri (nu exagerați sau amestecul se va coagula).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MascarponeMascarpone
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
CremăCremă
MiereMiere
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Răspândiți umplutura uniform în crusta răcită. Aranjați felii de portocale deasupra tartei în cercuri concentrice; se presară cu fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Nuci De FisticNuci De Fistic
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
9
Stropiți cu 1 lingură de miere rămasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista