Tarta De Vis Cu Ciocolată

Tarta De Vis Cu Ciocolată
Tarta de vis de ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 415 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, făină de aur, ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare sunt Tarta De Vis Cu Ciocolată, Plăcintă De Vis Cu Ciocolată, și Plăcintă De Vis Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, tăiați 1/3 cană de unt în făină, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă oul până se formează aluatul. Apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a tăvii de tartă de 9 inci fără grăsime, cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc; se răcește pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Reduceți temperatura cuptorului la 177°.în cratița de 2 litri, topiți 1 lingură de unt la foc mic. Se amestecă laptele și chipsurile de ciocolată. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana se topeste ciocolata. Se amestecă nucile și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Se întinde în crustă coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când marginea este setată, dar ciocolata pare umedă în centru. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Pentru a servi, acoperiți fiecare felie cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista