Tarta de smochine cu crusta de fistic

Tarta de smochine cu crusta de fistic
Tarta de smochine cu crustă de fistic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,39 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de praf de copt, cuișoare măcinate, fistic prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartă De Mure Cu Crustă De Fistic, Tarta de zmeura cu crusta de fistic, și Tartă cu brânză de capră cu miere cu crustă de fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați smochinele cu apa, zahărul, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, sucul de lămâie și coaja și un vârf de sare și aduceți la fierbere. Fierbeți smochinele la foc moderat până se înmoaie și lichidul este gros și siropos, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și piure.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Lasă să se răcească.
4
Într-un robot de bucătărie, pulsați fisticul până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați nucile într-un castron mare și adăugați făina, zahărul, praful de copt și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați untul și amestecați cu o lingură de lemn până se combină; poate fi necesar să frământați aluatul cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați oul întreg, gălbenușurile de ou și vanilia și amestecați sau frământați până se combină uniform. Rupeți o treime din aluat și aplatizați-l într-un disc. Bateți aluatul rămas într-un alt disc. Înfășurați ambele bucăți în plastic și dați-le la frigider până la răcire, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Pulverizați o tigaie de tartă canelată de 11 inci cu un fund detașabil cu spray de gătit cu ulei vegetal. Apăsați discul mai mare de aluat în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei pentru a forma o crustă uniformă de 1/4 până la 1/3 inch. Tăiați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
10
Întindeți umplutura de smochine peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
11
Rulați discul mai mic între 2 foi de hârtie de ceară până la o rundă de 12 inci de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
12
Scoateți 1 foaie de hârtie de ceară și inversați crusta superioară peste umplutură. Apăsați marginile împreună pentru a sigila și a tăia orice exces. Răciți tarta timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
13
Coaceți tarta în centrul cuptorului timp de 50 de minute, sau până devine aurie, acoperind blatul cu folie dacă marginea devine prea maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Lăsați tarta să se răcească timp de 30 de minute, apoi îndepărtați cu grijă inelul canelat.
15
Lăsați tarta să se răcească complet înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista