Tarta de mere cu cremă de muștar și Streusel de brânză
Tarta de mere cu cremă de muștar și Streusel de brânză necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 225 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, muștar, mere delicioase aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort Cu Cremă De Scorțișoară Cu Mere Streusel, Tarta Cu Mere, și Tartă Cu Cremă De Mere.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu, topiți untul și amestecați des până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Între timp, într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți zahărul, făina și muștarul uscat până se omogenizează bine. Bateți în muștar pregătit și ou.
Adăugați untul fierbinte într-un flux subțire și constant, bătând până când amestecul este rece, 2 până la 3 minute. Se amestecă ușor merele.
Se amestecă amestecul de mere în patiserie caldă cu unt copt și se întinde la nivel.
Presărați brânză streusel uniform peste umplutură. Puneți tarta pe o foaie de copt căptușită cu folie de 12 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când streusel devine maro auriu, 45 până la 55 de minute. Dacă marginile de tartă se rumenesc excesiv, drapați ușor cu folie. Se răcește pe un raft aproximativ 1 1/2 ore.