Tarta De Mere-Afine

Tarta De Mere-Afine
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute pentru a petrece în bucătărie, Tarta de mere-afine ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 14. Acest desert are 153 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, coajă de portocală, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Rustica De Mere Cu Afine, Tarta Cu Nuci De Mere De Afine, și Tarta De Merișor Cu Pecan De Mere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina, zahărul și nucile; se taie în unt până se sfărâmă. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 11-in negresit. tavă de tartă cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați merele, zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara și nucșoara. Se amestecă ușor afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Se coace la 425 CP timp de 25 de minute. Într-un castron mic, combinați făina, zahărul brun și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
5
Tăiați untul până se sfărâmă. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
UntUnt
6
Se presară peste umplutură.
7
Coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când umplutura este bulbucată și toppingul este maro auriu. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista