Tarta de ciocolata cu glazura de Bourbon si frisca de dovleac
Tarta de ciocolată cu glazură de Bourbon și frișcă de dovleac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 232 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Încercați Tarta Usoara De Mere Cu Frisca Bourbon, Tarta cu Pecan si ciocolata cu Bourbon batut Cr Aproxme fra aprox. che, și Budinca de paine de dovleac cu frisca Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puteți găsi acest lucru și mult mai multe retete la http://sallycooks.comhttp://sallycooks.com/2013/11/22/chocolate-tart-with-a-bourbon-glaze-and-pumpkin-whipped-cream/What pentru a face:a face crusta:puls faina, cofetari zahăr și sare într-un procesor de alimente până când combinedadd untul și pulsul până când acesta este în mazăre-size piecesdrizzle în 2 linguri de apă rece și pulsul până când aluatul vine togetherturn pe o bucată de pergament piper; forma aluatul într-o diskwrap bine și bagati la frigider până firma, cu cel puțin 1 oră sau overnightroll aluatul într-un 12-inch rotund pe o suprafata presarata cu faina, Am folosit o bucată de pergament pe topease într-un 9-inch tava de tarta, dacă aveți unul sau o plăcintă dishchill cel puțin 30 de minutespreheat cuptorul la 350 de degreesline crusta cu folie de aluminiu si se umple cu plăcintă cu greutăți sau uscate beansbake până aurii pe margini, aproximativ 20 de minutesremove folie și greutăți și continua coacerea pana cand crusta este aurie peste tot, de la 10 la 15 mai minutestransfer la un raft și lasa sa se raceasca completelymake umplutura:pune ciocolata într-un bol mediu; set asidebring laptele la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu (nu vreau să fiarbă)amestecati galbenusul de ou, zahar tos, vanilie și sare într-un mediu separat bowlgradually amestecati laptele fierbinte în amestecul de ou, apoi se toarnă amestecul în saucepanreduce caldura la mediu-scăzut și se fierbe, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 1 minutepour peste ciocolata si se lasa sa stea, netulburată, 5 minutesadd untul si amestecati pana smoothpour umplutura în crustă pregătit și netedă într-o layercover lejer cu folie de plastic si bagati la frigider până a stabilit, de aproximativ 2 hoursmake glazura:amestecati cofetari zahăr, unt și rom într-un mic bowldrizzle peste tarta
Ce să cumpărați:1 cană cremă grea pentru biciuire1 / 4 cană zahăr pentru cofetari1 linguriță extract de vanilie1 linguriță scorțișoară3 linguri piure de dovleac
Ce trebuie să faceți:răciți bolul de amestecare și bătătorul în congelator timp de 10 minutebate crema cu zahăr până se formează vârfuri moiadăugați vanilie, condimente și piure de dovleacbate la vârfuri rigide, cu aproximativ 1 până la 2 minute mai mult și lingură deasupra tartei, presărați cu pudră de cacao sau scorțișoară