Tarta de ciocolata cu fagure
Reteta tarta de ciocolata cu fagure se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru $1.21 pe portie, veți obține un desert care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 467 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ouă, CR aproxumme fra fra, unt și bicarbonat de sodiu. Această rețetă este plăcută de 94 de gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Fagure de miere, Cheesecake Cu Fagure, și Bare De Fagure.
Instrucțiuni
Pentru a face fagurele, ungeți o tavă mare de copt și tapetați cu pergament de copt. Într-o cratiță mare, încălziți siropul auriu și zahărul tos până când zahărul se topește. Măriți focul și fierbeți până devine un caramel întunecat, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească 2 minute.
Adăugați bicarbonatul de sodă și bateți ca un nebun; bulele vor fi extrem de fierbinți, așa că aveți grijă să nu vă stropiți. Se toarnă rapid pe tavă pentru a seta. Se poate face în această etapă cu 2 zile înainte.
Căptușiți o formă de tartă rotundă de 23 cm, cu fundul liber, cu produse de patiserie, lăsând orice extra deasupra marginilor. Se răcește timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tapetați carcasa de patiserie cu pergament de copt, umpleți cu orez sau fasole de copt și coaceți timp de 15 minute.
Scoateți fasolea de copt și pergamentul și coaceți încă 5-7 minute până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și reduceți-l la 140C / 120C ventilator / gaz
Pentru a face umplutura, puneți ciocolata într-un castron așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se lasă să se topească fără a amesteca prea mult.
Puneți crema într-o tigaie mică și dați la fiert.
Bateți ouăle într-un castron mare, apoi turnați peste smântână, amestecând tot timpul.
Adăugați ciocolata în amestecul de cremă împreună cu un vârf de sare și amestecați bine pentru a combina.
Se toarnă cu grijă amestecul în cutia de tartă, se introduce în cuptor și se oprește. După 20 de minute, îndepărtați și răciți timp de cel puțin 2 ore pentru a seta.
Serviți tarta în felii împrăștiate cu fagure sfărâmat, cu crme frache pe lateral.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.