Tarta de ciocolata cu fagure

Tarta de ciocolata cu fagure
Reteta tarta de ciocolata cu fagure se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru $1.21 pe portie, veți obține un desert care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 467 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ouă, CR aproxumme fra fra, unt și bicarbonat de sodiu. Această rețetă este plăcută de 94 de gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Fagure de miere, Cheesecake Cu Fagure, și Bare De Fagure.

Instrucțiuni

1
Pentru a face fagurele, ungeți o tavă mare de copt și tapetați cu pergament de copt. Într-o cratiță mare, încălziți siropul auriu și zahărul tos până când zahărul se topește. Măriți focul și fierbeți până devine un caramel întunecat, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sirop De AurSirop De Aur
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați bicarbonatul de sodă și bateți ca un nebun; bulele vor fi extrem de fierbinți, așa că aveți grijă să nu vă stropiți. Se toarnă rapid pe tavă pentru a seta. Se poate face în această etapă cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Căptușiți o formă de tartă rotundă de 23 cm, cu fundul liber, cu produse de patiserie, lăsând orice extra deasupra marginilor. Se răcește timp de 30 de minute.
4
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Tapetați carcasa de patiserie cu pergament de copt, umpleți cu orez sau fasole de copt și coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți fasolea de copt și pergamentul și coaceți încă 5-7 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și reduceți-l la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Pentru a face umplutura, puneți ciocolata într-un castron așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se lasă să se topească fără a amesteca prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Puneți crema într-o tigaie mică și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Bateți ouăle într-un castron mare, apoi turnați peste smântână, amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați ciocolata în amestecul de cremă împreună cu un vârf de sare și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Se toarnă cu grijă amestecul în cutia de tartă, se introduce în cuptor și se oprește. După 20 de minute, îndepărtați și răciți timp de cel puțin 2 ore pentru a seta.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Serviți tarta în felii împrăștiate cu fagure sfărâmat, cu crme frache pe lateral.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista