Tarta de ciocolata cu coaja de Clementina confiata
Tarta de ciocolată cu coajă de clementină confiată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 516 calorii, 4G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, garnitură: coaja de clementină confiată, untul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata, Vase de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată, și Pâine de sodă cu ciocolată neagră și coajă de portocală confiată.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu ulei ușor.
Amestecați firimiturile de biscuiți, zahărul și untul într-un castron, apoi apăsați uniform amestecul de firimituri pe fundul tigaiei.
Coaceți crusta 10 minute, apoi se răcește complet în tigaie pe un raft.
Bateți ușor gălbenușurile într-un castron mic. Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță grea de 2 litri și scoateți-o de pe foc.
Adăugați aproximativ o treime din smântână fierbinte la gălbenușuri într-un flux lent, șoptind constant, apoi turnați amestecul de gălbenușuri în smântâna rămasă, șoptind.
Gatiti crema la foc moderat mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand este suficient de groasa pentru a acoperi spatele lingurii si inregistreaza 170 F pe termometru, 1 pana la 2 minute (nu lasati sa fiarba).
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata tocată, amestecând până se omogenizează, apoi se amestecă în coaja confiată tocată.
Se toarnă umplutura uniform peste crustă și se răcește tarta, neacoperită, până când este fermă, cel puțin 2 ore.
Scoateți partea tigaiei și serviți tarta răcită sau la temperatura camerei răcoroase.
Tarta poate fi răcită până la 1 zi (24 de ore). Acoperiți ușor odată ce umplerea este fermă.