Tarta de ciocolata cu coaja de Clementina confiata

Tarta de ciocolata cu coaja de Clementina confiata
Tarta de ciocolată cu coajă de clementină confiată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 516 calorii, 4G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr, garnitură: coaja de clementină confiată, untul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaja De Portocala Confiata Acoperita Cu Ciocolata, Vase de iaurt cu ciocolată de Creme cu coajă de portocală confiată, și Pâine de sodă cu ciocolată neagră și coajă de portocală confiată.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tigaie cu ulei ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
2
Amestecați firimiturile de biscuiți, zahărul și untul într-un castron, apoi apăsați uniform amestecul de firimituri pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
3
Coaceți crusta 10 minute, apoi se răcește complet în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Bateți ușor gălbenușurile într-un castron mic. Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță grea de 2 litri și scoateți-o de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Adăugați aproximativ o treime din smântână fierbinte la gălbenușuri într-un flux lent, șoptind constant, apoi turnați amestecul de gălbenușuri în smântâna rămasă, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Gatiti crema la foc moderat mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn, pana cand este suficient de groasa pentru a acoperi spatele lingurii si inregistreaza 170 F pe termometru, 1 pana la 2 minute (nu lasati sa fiarba).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Se ia de pe foc și se adaugă ciocolata tocată, amestecând până se omogenizează, apoi se amestecă în coaja confiată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă umplutura uniform peste crustă și se răcește tarta, neacoperită, până când este fermă, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Scoateți partea tigaiei și serviți tarta răcită sau la temperatura camerei răcoroase.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Tarta poate fi răcită până la 1 zi (24 de ore). Acoperiți ușor odată ce umplerea este fermă.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista