Tarta cu sunca, rosii si Nasturel

Tarta cu sunca, rosii si Nasturel
Tarta cu șuncă, roșii și Nasturel necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 530 calorii, 13g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, parmezan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 30%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă Cu Ciuperci Sălbatice, Nasturel Și Brânză Albastră, Tarta cu anghinare si fasole cu pesto de Nasturel, și Păstrăv afumat și năsturel pe felii de mere tartă.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, mămăliga, untul și un vârf de sare într-un robot de bucătărie, apoi bateți până când amestecul seamănă cu pesmetul fin. Sfat în parmezan și ou, apoi pulsați prin 2 lingurițe de apă rece până când amestecul formează o bilă. Înfășurați în folie alimentară, apoi răciți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Pudrați o suprafață de lucru cu mai multă mămăligă, apoi întindeți patiseria la grosimea unei monede de 1 și suficient de lată pentru a se potrivi unei cutii de tartă de 28 cm. Ușor ușor în cazul, apoi tăiați departe orice bucăți mari de produse de patiserie deasupra (lăsați un pic exces lipirea în jurul marginilor ca produse de patiserie se va micsora atunci când gătit). Se răcește încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Așezați o foaie de pergament de copt în cutia de patiserie, apoi umpleți cu fasole de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți fasolea și pergamentul, apoi coaceți încă 5 minute sau până când patiseria este aurie. Se lasă să se răcească puțin. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia orice bucăți de patiserie care depășește, apoi așezați carcasa de patiserie pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Reduceți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Bateti ouale si smantana cu putina sare. Aranjați șunca, roșiile și năsturelul în carcasă, apoi turnați în jurul amestecului de ouă. Gatiti 30 de minute, doar pana cand oul s-a intarit. Poate fi făcut până la 1 zi înainte și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista