Tarta cu sunca, rosii si Nasturel
Tarta cu șuncă, roșii și Nasturel necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 530 calorii, 13g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, parmezan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 30%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă Cu Ciuperci Sălbatice, Nasturel Și Brânză Albastră, Tarta cu anghinare si fasole cu pesto de Nasturel, și Păstrăv afumat și năsturel pe felii de mere tartă.
Instrucțiuni
Așezați făina, mămăliga, untul și un vârf de sare într-un robot de bucătărie, apoi bateți până când amestecul seamănă cu pesmetul fin. Sfat în parmezan și ou, apoi pulsați prin 2 lingurițe de apă rece până când amestecul formează o bilă. Înfășurați în folie alimentară, apoi răciți timp de 30 de minute.
Pudrați o suprafață de lucru cu mai multă mămăligă, apoi întindeți patiseria la grosimea unei monede de 1 și suficient de lată pentru a se potrivi unei cutii de tartă de 28 cm. Ușor ușor în cazul, apoi tăiați departe orice bucăți mari de produse de patiserie deasupra (lăsați un pic exces lipirea în jurul marginilor ca produse de patiserie se va micsora atunci când gătit). Se răcește încă 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Așezați o foaie de pergament de copt în cutia de patiserie, apoi umpleți cu fasole de copt.
Coaceți timp de 15 minute.
Scoateți fasolea și pergamentul, apoi coaceți încă 5 minute sau până când patiseria este aurie. Se lasă să se răcească puțin. Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia orice bucăți de patiserie care depășește, apoi așezați carcasa de patiserie pe o foaie de copt.
Reduceți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Bateti ouale si smantana cu putina sare. Aranjați șunca, roșiile și năsturelul în carcasă, apoi turnați în jurul amestecului de ouă. Gatiti 30 de minute, doar pana cand oul s-a intarit. Poate fi făcut până la 1 zi înainte și răcit.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "