Tarta cu spanac și ardei roșu prăjit
Tarta cu spanac și ardei roșu prăjit necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 1070 calorii, 15g de proteine, și 89G de grăsime. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piecrust, spanac cu frunze și sos de unt, ardei prăjiți îmbuteliați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ roșii prăjite și ardei roșu, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Desfaceți aluatul și rotiți-l într-un cerc de 12 inci. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci, detașabilă, acoperită cu spray de gătit; apăsați aluatul pe părțile laterale ale tigaiei. Pierceți fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță.
Așezați tigaia pe raftul inferior în cuptor.
Coaceți la 400 timp de 14 minute sau până devin aurii.
În timp ce crusta se coace, combinați spanacul, ardeii și brânza într-un castron.
Combinați înlocuitorul de ou, sarea și piperul într-un alt castron.
Scoateți crusta din cuptor; presărați amestecul de spanac peste fundul crustei.
Se toarnă amestecul de înlocuire a ouălor peste amestecul de spanac. Întoarceți tarta în raftul de jos.
Coaceți 37 de minute suplimentare sau până când crusta este maro aurie și crema este setată.
Serviți acum sau mai târziu
Acest fel de mâncare poate fi preparat cu ușurință în noaptea în care îl serviți sau pregătit cu o zi înainte. Pentru a pregăti această rețetă din timp, potriviți aluatul în tigaia pentru tartă, pregătiți amestecul de ouă și păstrați separat la frigider.