Tarta cu rubarbă cu unt brun Streusel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta de rubarbă cu unt brun Streusel. Această rețetă servește 10. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 369 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, scorțișoară măcinată, rubarbă groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tarta cu rubarbă cu unt brun Streusel, Tarta Streusel De Rubarbă Cu Zahăr Brun-Înghețată De Smântână, și Briose de rubarbă cu zahăr brun, cu un pic de Streusel deasupra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați untul până se formează făină grosieră.
Adăugați gălbenușul de ou și 3 linguri de smântână. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă smântână dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în minge. Apăsați suficient aluat într-o tigaie cu diametrul de 10 inci, cu fundul detașabil, pentru a face o crustă groasă de 1/4 inci. Pierce crusta peste tot cu furculita. Se răcește cel puțin 2 ore.
Gatiti untul intr-o tigaie mare la foc mediu pana devine auriu, amestecand des, aproximativ 5 minute.
Se amestecă migdalele, zahărul și scorțișoara.
Adăugați făină și amestecați până se formează aglomerări umede. Se răcește complet. (Crusta și streusel pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Aruncați toate ingredientele într-un bol pentru a le amesteca.
Lăsați să stea până când umplutura pare umedă, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Coaceți crusta rece până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă crusta face bule, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Lingura de umplere în crustă caldă. Crumble streusel peste.
Coaceți până când umplutura clocotește și streusel este crocant și maro, aproximativ 1 oră. Tarta rece pe raft 30 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.