Tarta Cu Puf De Spanac Si Ceapa

Tarta Cu Puf De Spanac Si Ceapa
Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 8.55 pe portie. O porție conține 2657 calorii, 53G de proteine, și 189g de grăsime. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, cheddar, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tartă De Foietaj Cu Ceapă Și Vinete Caramelizate, Tarta De Anghinare Cu Spanac În Foietaj, și Tarta de mic dejun cu foietaj cu spanac și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți o tavă de copt sau tapetați cu o căptușeală antiaderentă.Dacă spanacul este matur, rupeți orice tulpini dure. Spălați bine spanacul, apoi împachetați-l, doar cu apa care se agață de el, într-o cratiță. Acoperiți, puneți la foc mediu și ofiliți spanacul în propriul lichid - acest lucru durează doar câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se scurge și se lasă într-o strecurătoare să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți cât mai mult lichid cu mâinile, apoi tocați spanacul aproximativ.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Adăugați ceapa și gătiți ușor, amestecând des, timp de 10-15 minute, până când este foarte moale și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul în ultimele minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați frunzele de cimbru, apoi spanacul tocat, condimentați dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Întindeți aluatul foietaj pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de aproximativ 5 mm grosime și ridicați-l pe tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Întindeți amestecul de spanac peste patiserie, lăsând o margine de-a lungul marginilor. Se împrăștie peste brânza rasă și se coace 15-20 de minute sau până când patiseria s-a umflat și aurie, iar brânza devine și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Serviți cald sau rece.Note: îmi spăl spanacul într-o strecurătoare și apoi turn un ibric în valoare de apă clocotită peste spanac pentru a-l ofili. Simt că nu este nevoie de o oală. Am folosit și cimbru uscat, deoarece nu aveam cimbru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista