Tarta Cu Puf De Spanac Si Ceapa
Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $ 8.55 pe portie. O porție conține 2657 calorii, 53G de proteine, și 189g de grăsime. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, cheddar, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tartă De Foietaj Cu Ceapă Și Vinete Caramelizate, Tarta De Anghinare Cu Spanac În Foietaj, și Tarta de mic dejun cu foietaj cu spanac și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190C / gaz
Ungeți o tavă de copt sau tapetați cu o căptușeală antiaderentă.Dacă spanacul este matur, rupeți orice tulpini dure. Spălați bine spanacul, apoi împachetați-l, doar cu apa care se agață de el, într-o cratiță. Acoperiți, puneți la foc mediu și ofiliți spanacul în propriul lichid - acest lucru durează doar câteva minute.
Se scurge și se lasă într-o strecurătoare să se răcească. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți cât mai mult lichid cu mâinile, apoi tocați spanacul aproximativ.Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți ușor, amestecând des, timp de 10-15 minute, până când este foarte moale și aurie.
Adăugați usturoiul în ultimele minute.
Adăugați frunzele de cimbru, apoi spanacul tocat, condimentați dacă doriți.
Întindeți aluatul foietaj pe o suprafață ușor făinată până la un pătrat de aproximativ 5 mm grosime și ridicați-l pe tava de copt.
Întindeți amestecul de spanac peste patiserie, lăsând o margine de-a lungul marginilor. Se împrăștie peste brânza rasă și se coace 15-20 de minute sau până când patiseria s-a umflat și aurie, iar brânza devine și aurie.
Serviți cald sau rece.Note: îmi spăl spanacul într-o strecurătoare și apoi turn un ibric în valoare de apă clocotită peste spanac pentru a-l ofili. Simt că nu este nevoie de o oală. Am folosit și cimbru uscat, deoarece nu aveam cimbru proaspăt.