Tarta cu praz, cartofi și Fontina
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 437 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, praz, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarta Cu Cartofi Dulci, Ceapa Rosie Si Fontina, Tarta de praz si cartofi cu Gruyulincormorre, și Tarta cu cartofi, praz și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adauga prazul; saut 7 minute sau pana cand se inmoaie si se rumeneste usor. Pune deoparte.
Puneți cartoful și usturoiul într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti 10 minute sau pana cand cartofii sunt foarte fragezi.
Așezați 1 lingură de unt, amestec de cartofi, 1/4 cană de brânză, arpagic și următoarele 4 ingrediente (arpagic prin ou) într-un castron mare; mash cu un masher de cartofi.
Înveliți ușor o tigaie rotundă cu fund detașabil de 10 1/2 inch cu spray de gătit. Desfaceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; lasa sa se odihneasca 5 minute. Pat aluat în partea de jos și în sus părți ale tigaie.
Întindeți amestecul de cartofi în aluat.
Întindeți prazul peste amestecul de cartofi și presărați cu 1/4 cană de brânză.
Coaceți la 375 timp de 20 de minute sau până se umflă și se fixează. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă.