Căpșuni de ciocolată infuzată cu lichior

Căpșuni de ciocolată infuzată cu lichior
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în colecția dvs., căpșunile de ciocolată cu infuzie de lichior ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,11 USD per porție, primești o băutură care servește 16. O porție conține 214 calorii, 2 g de proteine și 14 g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes necesită ciocolată amăruie, smântână grea, lichior de portocale pe bază de coniac și ciocolată. 123 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Căpșuni cu infuzie de citrice, Tort cu lichior de ciocolată topită și Prăjituri cu lichior de ciocolată topită.

Instrucțiuni

1
Clătiți căpșunile și uscați bine. Utilizați o seringă sau un injector curat pentru marinată pentru a injecta aproximativ 2 lingurițe de coniac în fiecare boabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Aromat BACARDI®Rom Aromat BACARDI®
MarinadaMarinada
1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită
Fructe De PadureFructe De Padure
2
Pune-le pe o tavă de copt și dă-le la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați
3
Într-un castron de metal peste o tigaie cu apă clocotită, combinați ciocolata amăruie și scurtarea. Se amestecă din când în când până se topește și se omogenizează. Se amestecă smântâna groasă și 1/4 cană de coniac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Cremă GreaCremă Grea
ScurtareaScurtarea
1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită1/4 Cană Plus 1 Lingură Pudră De Cacao Neîndulcită
Bucăți De 1/2 Inch Haricots VertsBucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori Cu Varf Cu Volan De CelofanScobitori Cu Varf Cu Volan De Celofan
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
4
Puneți ciocolata albă într-un castron separat, iar când ciocolata neagră s-a topit, puneți vasul cu ciocolată albă peste tigaia cu apă clocotită, amestecând din când în când până se omogenizează. Asigurați-vă că o luați de pe foc imediat ce este în mare parte topită, ciocolata albă poate fi sensibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Bucăți De 1/2 Inch Haricots VertsBucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori Cu Varf Cu Volan De CelofanScobitori Cu Varf Cu Volan De Celofan
(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită(9 Inchi) Crustă De Plăcintă Adâncă, Parțial Coptă și Răcită
5
Înmuiați căpșunile în ciocolată și lăsați excesul să se scurgă în bol înainte de a le pune pe hârtie cerată pentru a se întări. Când căpșunile au fost toate înmuiate în ciocolată, înmuiați o furculiță în ciocolata albă și presărați înainte și înapoi peste fructe de pădure până la dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Rom Aromat BACARDI®Rom Aromat BACARDI®
Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)Carton Ondulat Greu Acoperit Cu Folie (12 Inchi X 7-1/2 Inci)
Fructe De PadureFructe De Padure
Biscuiți și Legume ProaspeteBiscuiți și Legume Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori Cu Varf Cu Volan De CelofanScobitori Cu Varf Cu Volan De Celofan
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista