Căpșuni de ciocolată infuzată cu lichior
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în colecția dvs., căpșunile de ciocolată cu infuzie de lichior ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,11 USD per porție, primești o băutură care servește 16. O porție conține 214 calorii, 2 g de proteine și 14 g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes necesită ciocolată amăruie, smântână grea, lichior de portocale pe bază de coniac și ciocolată. 123 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Căpșuni cu infuzie de citrice, Tort cu lichior de ciocolată topită și Prăjituri cu lichior de ciocolată topită.
Instrucțiuni
Clătiți căpșunile și uscați bine. Utilizați o seringă sau un injector curat pentru marinată pentru a injecta aproximativ 2 lingurițe de coniac în fiecare boabe.
Pune-le pe o tavă de copt și dă-le la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Într-un castron de metal peste o tigaie cu apă clocotită, combinați ciocolata amăruie și scurtarea. Se amestecă din când în când până se topește și se omogenizează. Se amestecă smântâna groasă și 1/4 cană de coniac.
Puneți ciocolata albă într-un castron separat, iar când ciocolata neagră s-a topit, puneți vasul cu ciocolată albă peste tigaia cu apă clocotită, amestecând din când în când până se omogenizează. Asigurați-vă că o luați de pe foc imediat ce este în mare parte topită, ciocolata albă poate fi sensibilă.
Înmuiați căpșunile în ciocolată și lăsați excesul să se scurgă în bol înainte de a le pune pe hârtie cerată pentru a se întări. Când căpșunile au fost toate înmuiate în ciocolată, înmuiați o furculiță în ciocolata albă și presărați înainte și înapoi peste fructe de pădure până la dungi.