Tocană Caldillo de vită
Tocanita de Caldillo de vită necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 533 de calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 2,28 USD per porție. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de chimion măcinat, roșii conservate, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Este perfect pentru toamna. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 95%, ceea ce este super. Crock Pot Chile Verde Stew (Caldillo), Caldillo și Caldillo {Mexican Green Chile Steak Supp} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți carnea tocană și ceapa în ulei.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, HERDEZ® Salsa Casera, HERDEZ® Salsa Verde, bulion de pui, sare, piper, praf de usturoi și chimen măcinat. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
În ultimele 30 de minute de gătit, adăugați cartofii tăiați cubulețe. Pentru a servi, puneți tocana în boluri calde și serviți cu tortilla caldă de făină în lateral.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon
Branding Iron Vineyard Cabernet Sauvignon are aromele de fructe de pădure și pădure care disting această podgorie, chiar și într-un an mai răcoros. Pământul și salvia completează fructele și oferă o profunzime de aromă la mijlocul gurii. Componentele picante de stejar și vanilie adaugă complexitate, în timp ce taninurile blânde din acest vintage sunt abordabile acum.