Tocană Caldillo de vită

Tocană Caldillo de vită
Tocanita de Caldillo de vită necesită aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 533 de calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 2,28 USD per porție. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de chimion măcinat, roșii conservate, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Este perfect pentru toamna. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 95%, ceea ce este super. Crock Pot Chile Verde Stew (Caldillo), Caldillo și Caldillo {Mexican Green Chile Steak Supp} sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, căliți carnea tocană și ceapa în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați roșiile tăiate cubulețe, HERDEZ® Salsa Casera, HERDEZ® Salsa Verde, bulion de pui, sare, piper, praf de usturoi și chimen măcinat. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
3
În ultimele 30 de minute de gătit, adăugați cartofii tăiați cubulețe. Pentru a servi, puneți tocana în boluri calde și serviți cu tortilla caldă de făină în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De FăinăTortilla De Făină
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon
Nickel & Nickel Branding Iron Cabernet Sauvignon
Branding Iron Vineyard Cabernet Sauvignon are aromele de fructe de pădure și pădure care disting această podgorie, chiar și într-un an mai răcoros. Pământul și salvia completează fructele și oferă o profunzime de aromă la mijlocul gurii. Componentele picante de stejar și vanilie adaugă complexitate, în timp ce taninurile blânde din acest vintage sunt abordabile acum.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate69
Revista