Tarta Cu Piersici-Nectarine
Tarta cu piersici-Nectarine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de piersici, conserve de piersici, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tarta cu bezea cu piersici, nectarine si caise, Tarta Cu Nectarine, și Tarta Rustica Cu Nectarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; acoperiți hârtia pergament cu spray de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 35
Amestecați nectarinele, piersicile și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
Desfaceți piecrust pe foaia de copt pregătită.
Rulați într-un cerc de 12 inci.
Scurgeți amestecul de fructe, rezervând lichid. Aruncați nectarinele și piersicile în făină.
Movilă nectarine și piersici în centrul piecrust, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste fructe, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 inci lățime în centru.
Se amestecă împreună oul și 1 lingură. apă.
Periați piecrust cu amestec de ouă și presărați cu 1 lingură. zahăr.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când umplutura este spumoasă și crusta este aurie. Transferați cu grijă tarta pe hârtie pergament pe o grătar; se răcește 20 de minute.
Între timp, aduceți lichidul rezervat nectarină-piersică la fiert într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Lasă să se răcească ușor.
Periați sau stropiți 1 până la 2 linguri. nectarină fierbinte - lichid de piersici peste fructele expuse în centrul tartei.
Se servește imediat cu siropul de nectarină-piersică rămas și, dacă se dorește, Topping de smântână dulce.