Tarta Cu Pere Savuroase
Această rețetă face 8 porții cu 264 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pere, miere, salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarte Cu Pere Sărate, Tarta Farro Savuroasă, și Tarta Cimbru Cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți coaja de tartă: într-un robot de bucătărie, pulsați 1 1/4 căni de făină, sarea, Salvia, untul și scurtarea de 3 sau 4 ori până când grăsimile sunt de mărimea mazării și acoperite cu făină.
Adăugați 3 până la 4 linguri. apă cu gheață și puls încă de câteva ori, doar până când începe să se formeze un aluat și se îndepărtează din interiorul vasului. Formați aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul într-un 11-in. cerc. Linia a 9-in. tarta tigaie cu aluatul, apăsând în părți; tăiați excesul de-a lungul jantei. Se răcește 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți o bucată de folie sau pergament (suficient de mare pentru a atârna peste marginea tigaiei) deasupra aluatului și umpleți cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Coaceți până când aluatul este uscat, aproximativ 15 minute.
Scoateți coaja de tartă din cuptor și ridicați cu grijă folia și fasolea sau greutățile. Întoarceți coaja de tartă la cuptor și coaceți până când centrul este uscat și auriu deschis, încă aproximativ 10 minute.
Faceți umplutura: într-un castron mediu, combinați pere, suc de lămâie și salvie. Se sfărâmă uniform aproximativ trei sferturi din brânză în coaja caldă de tartă. Aranjați feliile de pere într-o spirală suprapusă, începând cu marginea exterioară și lucrând spre centru. Zdrobiți feta rămasă peste pere, apoi stropiți cu miere.
Coaceți până când brânza se rumeneste, aproximativ 30 de minute.
* Bartlett, Bosc și perele Comice funcționează bine în această rețetă. Curățați-le dacă preferați sau dacă sunt prea coapte.