Tarta cu miere-Caramel cu caise si migdale

Tarta cu miere-Caramel cu caise si migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu miere-Caramel cu caise și migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 405 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,27 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, jumătăți de caise, caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Granola crunch cu miere cu migdale și caise, Tarta de caise cu miere si migdale, și Tartă Cu Caramel Cu Miere De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți ambele făină și sare într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul brun, mierea și coaja de lămâie într-un alt castron mediu pentru a amesteca. Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
MiereMiere
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină; bate doar pentru a amesteca. Adunați aluatul în minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Rulați pe suprafața făinoasă până la o grosime rotundă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Apăsați pe partea de jos și în sus a tigaiei. Tăiați marginile. Apăsați marginile astfel încât părțile să se ridice la 1/4 inch deasupra tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
6
Coaceți crusta până se rumenesc, apăsând cu spatele furculiței dacă se formează bule, aproximativ 13 minute. Se răcește pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. aduceți atât zaharurile, untul, cât și mierea la fiert într-o cratiță medie grea, amestecând pentru a dizolva zaharurile. Se fierbe 1 minut fără agitare; se ia de pe foc. Se amestecă cireșe, caise, migdale, afine și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
AfineAfine
CaiseCaise
CireșeCireșe
MigdaleMigdale
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Transferați umplutura în crusta răcită. Aranjați jumătățile de caise, tăiate cu fața în jos, deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Coaceți tarta până la barbotare peste tot, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Se răcește pe raft 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se răcește până la călduț, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Folosind mixerul electric, bateți crema până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
6
Adăugați CR aproxormme FRA și bateți până când se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
7
Se serveste tarta ușor cald sau la temperatura camerei cu CR fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista