Tarta cu melasă de rom și nucă de cocos

Tarta cu melasă de rom și nucă de cocos
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., Tarta cu melasă de rom și nucă de cocos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 401 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de nucă de cocos fragedă, melasă, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Rețeta Mea De Tartă Cu Melasă, Tarta Cu Melasă De Mere, și Tarta cu melasă mai ușoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Rulați patiseria la o grosime de 5 mm (cât de subțire puteți pentru o crustă delicată). Utilizați pentru a alinia un staniu de flan slab de 23 cm și lăsați patiseria agățată peste părți. Înțepați baza și răciți sau congelați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Într-un castron mare, amestecați melasa cu siropul auriu, coaja și sucul de tei și romul. Se amestecă pesmetul și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți forma de flan pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Întindeți umplutura siropoasă peste baza de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Coaceți timp de 15 minute, apoi întoarceți cuptorul la 160C/gaz 3/ventilator 140C (pentru a opri amestecul să clocotească) și coaceți încă 15 minute, până când umplutura este doar setată și patiseria începe să se rumenească la margini.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, bateți romul, smântâna și zahărul glazurat împreună până când amestecul stă în vârfuri moi și biciul lasă o urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se transferă într-un castron, se acoperă și se răcește până când este nevoie. Răciți ușor tarta înainte de a tăia marginile de patiserie cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se servește cald cu crema de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Miere De CitriceMiere De Citrice

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista