Tarta cu melasă de rom și nucă de cocos
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., Tarta cu melasă de rom și nucă de cocos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 401 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de nucă de cocos fragedă, melasă, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Rețeta Mea De Tartă Cu Melasă, Tarta Cu Melasă De Mere, și Tarta cu melasă mai ușoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C.
Rulați patiseria la o grosime de 5 mm (cât de subțire puteți pentru o crustă delicată). Utilizați pentru a alinia un staniu de flan slab de 23 cm și lăsați patiseria agățată peste părți. Înțepați baza și răciți sau congelați cel puțin 30 de minute.
Într-un castron mare, amestecați melasa cu siropul auriu, coaja și sucul de tei și romul. Se amestecă pesmetul și nuca de cocos.
Puneți forma de flan pe o foaie de copt.
Întindeți umplutura siropoasă peste baza de patiserie.
Coaceți timp de 15 minute, apoi întoarceți cuptorul la 160C/gaz 3/ventilator 140C (pentru a opri amestecul să clocotească) și coaceți încă 15 minute, până când umplutura este doar setată și patiseria începe să se rumenească la margini.
Între timp, bateți romul, smântâna și zahărul glazurat împreună până când amestecul stă în vârfuri moi și biciul lasă o urmă.
Se transferă într-un castron, se acoperă și se răcește până când este nevoie. Răciți ușor tarta înainte de a tăia marginile de patiserie cu un cuțit ascuțit.
Se servește cald cu crema de rom.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.