Tarta cu gem de cireșe a bunicii Monette
Bunica Monette ' s Cherry Jam Tart este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 517 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, scorțișoară măcinată, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Gem De Cireșe, Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic, și Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați conservele de cireșe și sucul de lămâie într-un castron, amestecând pentru a rupe orice aglomerări.
Faceți crusta: Ungeți o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil. Cremă untul și zahărul într-un castron cu un mixer la viteză medie.
Adăugați oul întreg, apoi vanilia.
Bateți făina universală, făina de migdale, coaja de lămâie, scorțișoara și cuișoarele într-un castron. Cu mixerul la viteză medie, adăugați treptat ingredientele uscate în amestecul de unt. Reduceți viteza mixerului la minim și amestecați până la 1 lingură de apă până când aluatul se reunește. Înfășurați două treimi din aluat în folie de plastic, apoi înfășurați restul de o treime în folie de plastic. Dați la frigider ambele timp de 30 de minute.
Puneți bucata mai mare de aluat între 2 foi de hârtie pergament și rulați-o într-o rundă de 11 inci.
Scoateți foaia superioară de hârtie pergament și inversați aluatul în tigaia pregătită; îndepărtați cealaltă foaie de hârtie pergament și tăiați excesul de aluat.
Întindeți gemul uniform pe crustă.
Întindeți aluatul rămas la aproximativ 1/4 inch grosime și tăiați - l în benzi de 1/2 până la 1 inch lățime (10 până la 14 benzi). Aranjați benzile într-un model de zăbrele deasupra umpluturii. Bateți gălbenușul de ou cu 1 lingură de apă și periați pe zăbrele și marginea crustei.
Coaceți până când crusta este aurie și umplutura este cu bule, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească complet.
Fotografie de Steve Giralt