Tarta Cu Fructe De Panificatie

Tarta Cu Fructe De Panificatie
Tarta de fructe de panificație ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 246 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cruste de plăcintă necoapte, amidon de porumb, smântână jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Briose de afine Magnolia Bakery-faceți brioșe la fel ca în brutărie, Tarta Cu Fructe, și Tarta Cu Fructe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați fiecare crustă de plăcintă într-un vas de plăcintă de 9 inci și tapetați patiseria cu un strat dublu de folie de aluminiu și un strat de greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile crustelor sunt aurii, aproximativ 10 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și coaceți până când crustele s-au întărit, încă aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se scoate din cuptor; se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Aduceți 3/4 cană de apă, suc de lămâie, zahăr și lichidul rezervat din portocalele mandarine la foc mic într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Pere Feliate, Scurse Si TocateCutie Pere Feliate, Scurse Si Tocate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Amestecați amidonul de porumb și 1 lingură de apă într-un castron mic; se amestecă în cratiță. Continuați să fierbeți până când siropul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se ia de pe foc; pus deoparte.
8
Bateți laptele, jumătate și jumătate și extractul de vanilie în amestecul de budincă de vanilie într-un castron mare. Lăsați budinca să se îngroașe timp de 5 minute înainte de a se răspândi uniform în crustele de plăcintă coapte. Aranjați căpșunile, kiwi-urile, caisele și segmentele de portocale mandarine decorativ pe budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarin Portocaliu SecțiuniMandarin Portocaliu Secțiuni
Pachet Cu Gelatina De CapsuniPachet Cu Gelatina De Capsuni
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți bine glazura pregătită peste fiecare plăcintă. Se răcește la frigider înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate11
Revista