Tarta cu ciocolata si branza cu scortisoara
Dacă $1.46 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ciocolata si branza Tarta cu scortisoara ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. O porție conține 309 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, zahăr, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Ciocolată caldă, scorțișoară și tartă de cafea, Tartă Cu Mousse De Brânză De Capră Cu Ciocolată, și Tartă Cu Brânză Cremă De Ciocolată-Căpșuni.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, combinați făina și 1 cană de zahăr într-un castron mare. Faceți o fântână în centru și combinați untura sau untul topit și 5 gălbenușuri de ou în fântână.
Se amestecă ingredientele într-un aluat cu o lingură de lemn.
Adăugați puțină apă dacă aluatul este prea rigid. Frământați aluatul pe o suprafață de lucru timp de 1 minut. Pune deoparte. Într-un castron mic, combinați zahărul rămas, scorțișoara și cacao. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie rotunde de 10 inci.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare jumătate din aluat într-un cerc de 12 inci. Puneți 1 cerc de aluat în fundul tigaiei, lăsându-l să vină pe laturi de aproximativ 2 inci.
Bateți albușurile într-un castron până când încep să se rigidizeze.
Adăugați amestecul de zahăr câte o lingură și continuați să bateți albii până când sunt rigizi. Îndoiți citronul și brânza confiate.
Se toarnă umplutura în tigaia căptușită cu patiserie și se netezește uniform blatul. Acoperiți amestecul cu cercul rămas de patiserie. Strângeți marginile aluatului împreună. Faceți o gaură de un inch în centrul vârfului tartei.
Ungeți blatul cu gălbenușul de ou rămas.
Coaceți tarta pe o foaie de copt pe raftul central al cuptorului timp de 1 oră sau până se rumenesc.
Scoateți tarta din cuptor și lăsați-o să se răcească pe un raft timp de cel puțin 30 de minute. Îndepărtați Tarta cu zahăr de cofetărie chiar înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;