Tarta cu ciocolată dulce-amăruie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $13.56 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 5331 calorii, 75g de proteine, și 372g de grăsime. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, smântână grea, gelatină pudră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartă De Ciocolată Dulce-Amăruie, Tarta cu pere și ciocolată dulce-amăruie, și Tartă Bourbon Cu Ciocolată Dulce-Amăruie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, amestecați 1 cană de făină universală cu untul, zahărul, cacao, făina de migdale și sarea la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Hârtie De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă oul doar până se formează un aluat moale. Răsturnați aluatul pe o foaie mare de folie de plastic și așezați o altă foaie mare de folie de plastic deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Întindeți aluatul între folia de plastic până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Transferați Runda pe o foaie de copt și congelați până la fermitate, 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Desprindeți foaia superioară de plastic și inversați aluatul pe o tigaie de tartă canelată de 10 inci, cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Scoateți foaia de plastic rămasă și apăsați ușor aluatul în tigaie. Tăiați aluatul la culoare cu janta. Congelați până la ferm, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Tapetați coaja de tartă cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Coaceți în centrul cuptorului timp de 30 de minute, până când coaja de tartă este aproape gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți pergamentul și greutățile și coaceți până când coaja este gătită, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 25
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Într-o cratiță medie, combinați smântâna și laptele și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se ia de pe foc.
13
Adăugați ciocolata și lăsați să stea până se topește, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
14
Bateți până se omogenizează. Într-un castron mic, bateți oul cu gălbenușul de ou, apoi bateți în 1/2 cană din crema de ciocolată. Bateți bine această cremă în crema de ciocolată din cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se toarnă umplutura în coaja de tartă și se coace până se așează în jurul jantei, dar încă ușor jiggly în centru, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Lăsați tarta să se răcească pe un raft timp de 10 minute, apoi dați-o la frigider până se răcește, 2 ore.
17
Într-un castron mic, presărați gelatina peste lapte și lăsați să stea 5 minute. Într-o cratiță mică, bateți smântâna, zahărul și cacao la foc moderat până când zahărul se dizolvă, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Hârtie De Orez
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Se ia de pe foc. Răzuiți gelatina în amestecul de cacao, adăugați ciocolata cu lapte și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte
Bomboane Runts
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
19
Se toarnă glazura peste tartă și se întinde într-un strat uniform folosind o spatulă offset. Dați la frigider tarta până când glazura este fermă, 30 de minute.