Tarta cu cartofi și ierburi festonate
Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 179 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de masă, ouă, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Sănătos Și Delicios: Cartofi Festonați Cu Ierburi, Plăcintă Cu Cartofi Festonate, și Caserola De Cartofi Festonată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți Produse De Patiserie Cu Fulgi De Unt.
Aduceți cartofi, 1 linguriță. sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti 5 pana la 7 minute sau pana se inmoaie.
Scurgeți cartofii și uscați-i cu prosoape de hârtie. Se răcește 10 minute.
Gatiti ceapa in apa clocotita cu sare pentru a acoperi intr-o cratita mica 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Scurgeți bine și apăsați între prosoape de hârtie.
Se amestecă pătrunjelul și următoarele 2 ingrediente într-un castron mic.
Bateți împreună jumătate și jumătate, următoarele 4 ingrediente, jumătate din amestecul de pătrunjel și restul de 1/2 linguriță. sare.
Întindeți jumătate de cartofi în fundul crustei de patiserie. Se acoperă cu jumătate de brânză Gruyre, jumătate de ceapă gătită și jumătate de amestec de ouă; repetați straturile o dată.
Coaceți la 350 pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu 40 până la 45 de minute sau până când centrul este setat.
Lăsați să stea 10 minute.
Se presară cu amestecul de pătrunjel rămas.
Se servește cald sau la temperatura camerei.