Inimi Romaine cu vinetă de arpagic de lămâie

Inimi Romaine cu vinetă de arpagic de lămâie
Inimile Romaine cu vinaigretă de arpagic de lămâie sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 183 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă aveți lame arpagic, ulei de măsline, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Inimi Romaine cu vinetă de ardei roșu, Inimi Romaine La Grătar Cu Vinetă Caesar, și Inimi Romaine la grătar cu vinetă Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sucul de lămâie, muștarul și zahărul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați arpagic și bateți în ulei într-un flux lent. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ArpagicArpagic
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Împărțiți fiecare inimă de romaine pe lungime. Tăiați miezul la capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomaineRomaine
4
Așezați 2 sferturi pe fiecare farfurie de salată. Sunt servite întregi, acoperite cu pansament. Înjumătățiți câteva roșii de struguri și așezați-le la marginea farfuriilor pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate De StruguriTomate De Struguri
5
Stropiți salatele din belșug cu vinetă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista