Tarta Cu Capsuni Cu Zahar Brun
Tarta de căpșuni cu zahăr brun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 92 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Cap la magazin și ridica amidon de porumb, CR fra fra fra fra, căpșuni, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă Cu Zahăr Brun Cu Mere, Tarta Cu Zahar Brun-Afine, și Tartă De Dovleac Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un procesor de alimente, făină de vârtej, 2 linguri. zahăr, amidon de porumb și sare până se combină.
Adăugați unt și 1/2 linguriță. vanilie și puls până se formează firimituri fine și aluatul începe să se unească. Apăsați uniform în partea de jos și în sus a unui 9-in. tigaie rotundă cu o jantă detașabilă.
Coaceți până când marginile sunt aurii, 20 până la 22 de minute.
Lăsați să se răcească pe un raft, apoi împingeți ușor crusta de tartă de pe marginea tigaiei; așezat pe o farfurie.
Într-un castron cu un mixer la viteză mare, bateți crme frache, smântână, rămânând 2 linguri. zahăr și restul de 1/2 linguriță. vanilie până se îngroașă.
Se întinde în crustă răcită. Aranjați căpșunile în cercuri deasupra, alternând părțile tăiate în jos și în sus.
Faceți înainte: răciți, acoperit slab, până la 4 ore.