Tarta cu alune de ciocolata parfumata cu portocala

Tarta cu alune de ciocolata parfumata cu portocala
Tarta cu alune de ciocolata parfumata cu portocala ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 386 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 60 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, frișcă grea, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Clătite Cu Quinoa Cu Alune Parfumate Cu Portocale, Bomboloni parfumați cu portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, și Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru aluat, combinați alunele și zahărul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel. Pulsați în mod repetat pentru a măcina alunele într-o pulbere. Dacă alunele nu sunt suficient măcinate, vor face aluatul să se despartă când îl rulați mai târziu. Răsturnați colțul inferior interior al vasului de lucru cu o spatulă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați făina, sarea și praful de copt în vasul de lucru și pulsați de mai multe ori pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați untul și pulsați de aproximativ 10 ori pentru a amesteca untul fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Adăugați oul și pulsați în mod repetat până când aluatul formează o bilă. Răsturnați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și îndepărtați cu grijă lama. Formați aluatul într-un disc și înfășurați-l în plastic. Dați la frigider aluatul timp de o oră sau două sau până la 2 zile înainte de a coace tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Când sunteți gata să coaceți tarta, puneți un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți aluatul din frigider și așezați-l pe o suprafață făinoasă. Frământați ușor aluatul până când este neted și maleabil. Formați aluatul într-un disc și așezați-l pe o suprafață făinoasă. Făinați aluatul și rotiți-l pe un disc de 12 inci. Îndoiți aluatul în jumătate și transferați-l în tigaie, căptușind pliul cu diametrul tigaiei. Desfaceți aluatul în tigaie și apăsați-l bine în partea inferioară și laterală a tigaiei. Folosiți un răzuitor de bancă sau partea din spate a unui cuțit pentru a tăia orice exces de aluat la marginea tigaiei. Răciți crusta în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru umplutură, combinați smântâna și zahărul într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional pentru a vă asigura că zahărul se dizolvă. Reduceți focul la minim, adăugați untul și lăsați-l să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați ciocolata. Agitați ușor tigaia pentru a scufunda toată ciocolata și așteptați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Bateți neted.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Bateți ouăle cu coaja de portocală și romul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Bateți amestecul de ciocolată într-un jet, răzuind tigaia cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Turnați umplutura de ciocolată în crusta pregătită și împrăștiați alunele tocate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
13
Coaceți tarta timp de aproximativ 35 până la 40 de minute, sau până când crusta este coaptă și umplutura este setată și ușor umflată. Răciți tarta complet pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Turnați amestecul de ciocolată și unt într-un con de hârtie sau într-o pungă de plastic plisată. Tăiați capătul și strecurați partea superioară a tartei într-o serie de linii paralele aleatorii cu ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1
Scoateți partea laterală a tigaiei și glisați tarta de pe baza tigaiei metalice pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați tarta în pene.
3
Serviți niște frișcă îndulcită aromată cu coajă de portocală rasă sau câteva portocale decojite, felii de zahăr, împreună cu tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
A se păstra: păstrați tarta la temperatura camerei în ziua în care este coaptă. Înfășurați și refrigerați resturile. Aduceți la temperatura camerei înainte de a servi din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista