Tarta Cu Afine-Lamaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu afine-lămâie. Această rețetă face 12 porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, unt, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă Cu Afine Cu Lămâie, Tartă cu lămâie-afine, și Tarta Cu Afine-Lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. Se pulverizează ușor tava de tartă de 9 inci cu fund detașabil cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați prăjiturile zdrobite, albușul de ou și untul până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos și în sus a tigaiei.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; rece.
Într-un castron mediu, bateți laptele, amestecul de budincă și coaja de lămâie cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 2 minute sau până la omogenizare. La frigider 5 minute.
Îndoiți toppingul biciuit în amestecul de budincă.
Se întinde peste crustă. Capac; la frigider până la răcire, cel puțin 2 ore.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul, amidonul de porumb și apa. Se amestecă 1/2 cană de afine.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă sucul de lămâie; se ia de pe foc. Se răcește 10 minute. Se amestecă restul de 1 cană de afine. Capac; la frigider până la răcire, cel puțin 1 oră.
Serviți Tarta cu topping de afine. A se păstra la frigider.