Nevoie de o curs principal fără gluten? Salata de pui la grătar cu mărar de tarhon ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 320 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de smântână, fulgi de piper, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Salată de cartofi roșii cu mărar și tarhon, Salată De Pui La Grătar Cu Ridichi, Castraveți Și Pesto De Tarhon, și Salată de pui cu lămâie la grătar cu pansament cu cremă de mărar.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinada, amestecați 1/2 cană suc de lămâie, ulei de măsline, usturoi și fulgi de ardei roșu împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați pieptul de pui pe o suprafață plană și tăiați dintr-o parte prin mijlocul sânilor până la o jumătate de centimetru de cealaltă parte. Deschideți cele două părți și întindeți-le plat ca o carte deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Pâine Cu Nuci și Stafide
3
Așezați într-un vas puțin adânc și turnați amestecul de ulei de măsline peste pui, întorcându-l o dată pentru a acoperi uniform cu marinată. Se da la frigider cel putin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Pentru a face pansamentul, amestecați smântâna, maioneza, oțetul și 1/4 cană de suc de lămâie împreună într-un castron și amestecați bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Grătar ușor cu ulei și așezați la aproximativ 4 inci de sursa de căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada. Gătiți puiul pe grătarul preîncălzit, rotind o dată, până când carnea este fermă, iar sucurile curg limpede, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți puiul de pe grătar și răciți-l. Tăiați bine puiul și puneți-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Adăugați strugurii, merele, țelina, tarhonul și mărarul în vasul cu puiul. Se amestecă pansamentul cu maioneză și se aruncă până când ingredientele sunt acoperite uniform. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Struguri
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se servește imediat sau se dă la frigider peste noapte pentru a lăsa aromele să se amestece în continuare.