Taramosalata: Răspândirea Icrelor De Crap

Taramosalata: Răspândirea Icrelor De Crap
Taramosalata: răspândirea icrelor de crap ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 6 și costă 1,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 698 calorii. Dacă aveți apă, apă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 53%. Rețete similare includ Hot Dog Spread / Dip, Răspândirea Brânzei Fierbinți, și Răspândirea Năutului.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și laptele. Înmuiați pâinea în apă și lapte și stoarceți-o uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
2
Puneți pâinea, tarama, ceapa, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați apă după cum este necesar. Îndoiți pătrunjelul tocat și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Se servește cu crostini. Note: Taramosalata se găsește în fiecare gospodărie greacă, în special în timpul sezonului Postului Mare. De asemenea, este, de asemenea, foarte popular în tavernas toată Grecia. Cel mai bine este consumat pe pita crocantă sau biscuiți ca meze cu vin ouzo sau Restina. Este un fel de mâncare pe care grecii îl mănâncă zilnic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
CrostiniCrostini
OuzoOuzo
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, amestecați usturoiul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți amestecul de unt / usturoi pe fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Așezați pâinea pe o tigaie și coaceți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista