Tarama de somon afumat cu chipsuri de Pita

Tarama de somon afumat cu chipsuri de Pita
Tarama de somon afumat cu chipsuri de Pita necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 81 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat, tarama, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Tarama de somon afumat cu chipsuri de Pita, Tarama De Somon Afumat Cu Chipsuri De Pita, și Chipsuri De Ardei Iute, Lime Și Paprika Afumată.

Instrucțiuni

1
Combinați pâinea și laptele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să se înmoaie 5 minute, aruncând pentru a umezi. Strângeți pâinea pentru a elibera lapte; rezervați lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
LapteLapte
3
Puneți pâinea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
4
Adăugați următoarele 4 ingrediente; se amestecă până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 5 linguri de ulei de măsline; se transferă într-un castron mediu. Se amestecă tarama, 2 linguri de mărar și suficient lapte rezervat cu linguri pentru a ajunge la consistența tartinabilă. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MărarMărar
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă suficient ulei de măsline în tigaie mare pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați triunghiuri pita și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
8
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
9
Așezați vasul cu tarama de somon în centrul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se ornează cu caviar de somon și mărar. Înconjurați cu chipsuri de pita și serviți. mai multe informații Tarama este vândut la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele grecești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caviar De SomonCaviar De Somon
Chipsuri PitaChipsuri Pita
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista