Tarama de somon afumat cu chipsuri de Pita
Tarama de somon afumat cu chipsuri de Pita necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 81 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat, tarama, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Tarama de somon afumat cu chipsuri de Pita, Tarama De Somon Afumat Cu Chipsuri De Pita, și Chipsuri De Ardei Iute, Lime Și Paprika Afumată.
Instrucțiuni
Combinați pâinea și laptele într-un castron mediu.
Lăsați să se înmoaie 5 minute, aruncând pentru a umezi. Strângeți pâinea pentru a elibera lapte; rezervați lapte.
Puneți pâinea în procesor.
Adăugați următoarele 4 ingrediente; se amestecă până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 5 linguri de ulei de măsline; se transferă într-un castron mediu. Se amestecă tarama, 2 linguri de mărar și suficient lapte rezervat cu linguri pentru a ajunge la consistența tartinabilă. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Se toarnă suficient ulei de măsline în tigaie mare pentru a acoperi fundul.
Încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați triunghiuri pita și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Așezați vasul cu tarama de somon în centrul platoului.
Se ornează cu caviar de somon și mărar. Înconjurați cu chipsuri de pita și serviți. mai multe informații Tarama este vândut la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele grecești.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.