Tapioca și budincă de fructe
Tapiocan și budinca de fructe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 474 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,92 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână tapioca perlată, mango, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Budincă de Tapioca cu fructe pe fund, Budinca De Tapioca, și Budinca "Tapioca".
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați laptele și zahărul și aduceți la foc mic la foc moderat. Se amestecă bine pentru a dizolva bine zahărul.
Adăugați tapioca și fasolea de vanilie și fierbeți la foc mic, amestecând des, până când tapioca este fragedă, dar încă ușor masticabilă, aproximativ 1 oră.
Se toarnă budinca de tapioca printr-o sită grosieră așezată peste un castron mare. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; aruncați fasolea. Se amestecă 1/3 cană din laptele în care a fost gătită tapioca, apoi se adaugă laptele de cocos. Acoperiți și refrigerați până când budinca este rece și îngroșată, aproximativ 3 ore.
Într-un vas mediu de sticlă sau ceramică, amestecați ușor papaya tăiată cubulețe, ananas, pepene galben și mango.
Pentru a servi, lingurați budinca în 4 boluri mici și acoperiți cu fructele tăiate cubulețe. Alternativ, stratificați budinca de tapioca și fructele tăiate cubulețe în pahare parfait.
Serviți budinca simultan sau dați-o la frigider până la 2 ore.