Tapenadă De Măsline Negre
Tapenada de măsline negre ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Dacă aveți la îndemână hamsii, capere, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!), Tapenadă De Măsline Negre, și Tapenadă de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați măsline, hamsii, usturoi, ulei de măsline, capere, suc de lămâie, cimbru și muștar în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați până când se toacă uniform într-o pastă groasă, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Condimentează cu sare și piper după gust. Utilizați imediat sau transferați într-un recipient etanș și păstrați-l la frigider timp de până la două săptămâni.