Tapenadă
Tapenade ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 136 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hamsie, ulei de măsline, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tapenadă, Wee Tapenade, și Tapenadă De Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450
Așezați foaia de patiserie pe niște pergament și întindeți-o pentru a scăpa de Cute. Marcați o margine în jurul marginii și înțepați patiseria în mijloc cu o furculiță.
Amestecați tapenada cu rictotta, apoi întindeți tapenada peste patiserie (în interiorul chenarului)împrăștiați roșiile, măslinele și feta peste tartă. Se condimentează cu o măcinare de piper negru proaspăt și linguriță oregano.
Stropiți cu puțin ulei de măsline
Puneți tarta pe o tavă și coaceți timp de 20 25 de minute. Dacă cuptorul dvs. este puțin vechi și nesigur, ca al meu, întoarceți tarta la jumătatea gătitului în cazul în care un pic de cuptor este mai fierbinte decât altul și tarta gătește inegal (adică o parte crudă, o parte cenușă, ca în cuptorul meu).Odată gătit, acoperiți cu pumni de rachetă îmbrăcați cu suc de lămâie și ulei de măsline.