Tangy Strawberry Slush
Tangy Strawberry Slush ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 26 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 160 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați suc de afine, sodă de lămâie-lime, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ceai De Căpșuni Slush, Strawberry Slush, și Strawberry Slush.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 7 căni de apă și zahăr la fiert. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Scoateți din căldură; rece.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți apa rămasă la fierbere.
Scoateți din căldură; adăugați pungi de ceai. Acoperiți și abrupți timp de 3-5 minute. Aruncați pungile de ceai. Mișto.
Transferați amestecurile de zahăr și ceai într-un 4-qt. container congelator.
Într-un blender, combinați căpșunile, sucul de afine și concentratele de suc. Acoperiți și procesați până la piure. Se amestecă în recipient congelator; rece. Acoperiți și congelați timp de 6 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, combinați 1/2 cană amestec de căpșuni și 1/4 cană sifon într-un pahar.