Tangy Migdale Usturoi Fasole Verde
Fasolea cu usturoi de migdale Tangy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, fulgi de chili, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole De Migdale Cu Lămâie, Sfoară De Usturoi / Fasole Verde, și Cina in seara asta: fasole verde cu rosii, masline si usturoi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Adăugați fasolea și gătiți doar 1 până la 2 minute, până când fasolea devine verde aprins. Strângeți-le și alergați sub apă rece pentru a le împiedica să gătească.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați migdalele și prăjiți-le până se rumenesc, aproximativ 4 minute, agitând tigaia des pentru a evita arderea migdalelor.
Scoateți migdalele prăjite din tigaie.
Întoarceți tigaia în arzător și creșteți căldura la mediu-mare.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie și adăugați câteva vârfuri de sare, usturoiul, ghimbirul și fulgii de chili. Gatiti doar pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca.
Adăugați oțetul și lăsați să gătească timp de 1 până la 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați fasolea pentru a le acoperi bine și uniform cu pansamentul.
Se servește pe un platou și se împrăștie blatul cu migdalele prăjite.