Tangerine Tabbouleh

Tangerine Tabbouleh
Tangerine Tabbouleh este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 249 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei din Orientul Mijlociu. Dacă aveți la îndemână apă, coajă de mandarină, curmale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este bun. Tartele de mandarine-curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine, Tort cu mâncare de înger cu mandarină cu glazură de mandarină, și Tangerine Semifreddo (Sufleu De Mandarină Congelat) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați bulgurul într-un castron mare. Se amestecă în apă. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scurgeți bine.
3
Se amestecă fasolea garbanzo, mandarinele, curmalele, fisticul și merisoarele. Într-un castron mic, combinați sucul de mandarină, uleiul, coaja de mandarină, ghimbirul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată1 Cană De Mazăre Proaspătă Decojită Sau De Mazăre Organică Congelată Decongelată
MandarinăMandarină
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
DateDate
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se toarnă peste amestecul de bulgur și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista