Tammy ' s Irish Stew
Tammy ' s Irish Stew este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 239 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de morcovi, apă, păstârnac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Cotletul picant al lui Tammy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți carnea de vită măcinată într-o oală mare și adâncă.
Se toarnă 4 căni de apă și se condimentează cu 1 linguriță de sare. Acoperiți și înmuiați carnea de vită timp de aproximativ 20 de minute la temperatura camerei.
Adăugați cartofi întregi, morcovi, păstârnac și ceapă. Se amestecă apă suplimentară, dacă este necesar, până când cartofii sunt aproape scufundați.
Acoperiți și aduceți la fierbere încet la foc mediu-mic. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când cartofii încep să se destrame, aproximativ 1 oră, adăugând apă câte o cană pe rând, după cum este necesar, pentru a menține cartofii umedi. Amestecați tocanul cu o lingură de lemn, rupând cartofii mai mici pentru a crea o consistență asemănătoare cu sosul. Condimentează cu sare după gust. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați tocanul să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.