Tamarind la grătar și pui glazurat portocaliu

Tamarind la grătar și pui glazurat portocaliu
Tamarind la gratar si portocaliu de pui glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper măcinat, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Tamarind la grătar și pui glazurat portocaliu, Pulpe de pui la grătar cu Tamarind și glazură portocalie, și Pește-spadă glazurat cu Tamarind cu sos de tei, Cilantro și Tamarind.

Instrucțiuni

1
Bateți uleiul de măsline, herbes de Provence, usturoiul, sarea și piperul negru într-un bol; puneți puiul în marinată și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 1 până la 6 ore, transformând puiul ocazional în marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți bulionul de pui, sucul de portocale, zahărul, coaja de portocală, untul, pasta de tamarind și ghimbirul într-o cratiță și puneți-l la foc mediu-mare. Gatiti la fierbere viguros, amestecand des, pana cand amestecul s-a redus la aproximativ 3/4 cana si glazura acopera spatele unei linguri, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc și se amestecă în chile-sos de usturoi; condimentează glazura de tamarind cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
TamarindTamarind
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Pulverizați o tigaie pentru grătar cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Se toarnă aproximativ 3 linguri de glazură de tamarind într-un castron mic pentru însăilare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți sânii de pui pe grătarul preîncălzit; aruncați marinada uzată. Puneți puiul la grătar până se rumenesc, carnea nu mai este roz în interior, iar sucurile se limpezesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, lipind cu glazură de tamarind rezervată. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
TamarindTamarind
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați puiul pe o farfurie de servire și serviți cu glazura rămasă de tamarind turnată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista