Tamarind Cooler
Tamarind Cooler este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan băutură. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 88 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pastă de tamarind, apă, crengute de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 11 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Pește-spadă glazurat cu Tamarind cu sos de tei, Cilantro și Tamarind, Tamarind Data Chutney, dulce Tamarind Chutney pentru Chaat, și tamarind rasam | cum se face tamarind rasam / rasam s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați împreună apa clocotită, zahărul brun, ghimbirul și pasta de tamarind până când amestecul este combinat bine.
Lăsați să se absoarbă timp de 5 până la 6 minute, apoi adăugați sucul de lămâie și lăsați amestecul să se răcească. Se strecoară printr-o sită fină așezată peste un ulcior și se răcește timp de 2 până la 3 ore. Împărțiți răcitorul între pahare înalte umplute cu cuburi de gheață și o crenguță de mentă.