Burgerii de curcan glazurați cu Tamarind ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $3.1 pe portie. O porție conține 407 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, jalapeincurbo chile și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-spadă glazurat de Tamarind cu sos de Lime, coriandru și Tamarind, Burgeri De Curcan Glazurați La Grătar, și Burgeri De Curcan Glazurați La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ghimbir și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
3
Adăugați concentrat de tamarind, miere și apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți până când este suficient de gros pentru a acoperi lingura și reduceți la 1 1/4 căni, amestecând des, aproximativ 8 minute. Se răcește complet (volumul se va reduce pe măsură ce glazura se răcește); se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
Suc De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
Apă
4
Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
1
Se amestecă maioneză, ghimbir, sare, jalapeincormo, piper negru și 4 lingurițe glazură într-un castron mare pentru a se amesteca; se amestecă în ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ceapa Verde
Maioneză
Ghimbir
Dressing Japonez De Susan Preparat
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați curcan măcinat; amestecați ușor (nu împachetați bine). Formați amestecul în opt torturi groase de 1/2 inch. Aranjați chiftelele pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Terestră
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.
4
Pregătiți grătarul (foc mediu). Rulouri la grătar, tăiate cu fața în jos, până devin aurii, aproximativ 2 minute; transferați pe suprafața de lucru. Grill burgeri până fierte prin intermediul și termometru introdus în centrul registre 160 F, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Periați fiecare burger cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Așezați 1 burger, glazurat în jos, pe fiecare fund de rolă; periați fiecare burger cu mai multă glazură. Se acoperă fiecare cu ceapă, roșii, salată verde și se rulează deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde
Tomate
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ceapă
Rola
7
Serviți, trecând glazura rămasă separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
* Pastă de tamarind uneori etichetată, concentratul de tamarind este o pastă întunecată, fără semințe, cu o aromă dulce-tartă. Este disponibil pe piețele din Orientul Mijlociu și India și pe unele piețe asiatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Tamarind
1
Combinați și modelați ușor amestecul de curcan pentru a asigura burgeri de curcan. Carnea care este suprasolicitată devine prea compactă și are ca rezultat burgeri uscați.