Tamale Pie II
Tamale Pie II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 232 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, ceapă, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 42 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Slow Cooker Pui Tamale Pie, Tamale Pie, și Tamale Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o farfurie de 2 litri.
Într-o cratiță, aduceți apă la fiert și adăugați 1/2 linguriță de sare. Adăugați încet făina de porumb și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute, amestecând constant.
Se toarnă 2/3 din terci de făină de porumb fierbinte într-un vas de caserolă de 2 litri. Folosind lingura, aduceți-o pe părțile laterale cât va ajunge. Dacă ciuperca este prea groasă pentru a se răspândi, adăugați puțină apă clocotită.
Într-o tigaie mare, gătiți, dar nu rumeniți, carnea de vită măcinată, rupând-o în firimituri în timp ce gătește.
Adăugați ceapa și ardeiul verde și gătiți 5 minute mai mult.
Se adaugă porumbul (cu lichidul său), pudra de chili, sarea și sosul de roșii, se încălzește până se încălzește foarte tare și se toarnă amestecul în vasul de caserolă căptușit cu terci de făină de porumb.
Lingura rămasă terci de făină de porumb peste partea de sus. Din nou, ar trebui să fie suficient de subțire pentru a se răspândi, dar cu siguranță nu apoasă.
Se acoperă cu brânză rasă și se coace la 350 grade F (175 grade C) timp de 35 până la 40 de minute sau până când brânza este topită și rumenită.