Tamale Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 669 calorii, 36g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, porumb, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, Tamale Pot Pie, și Tamale Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi carne de vită brună în 4 loturi, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute pe lot, transferând cu o lingură cu fante într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați uleiul de lingură rămas în oală și ceapa și jalapeos la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la moderat, apoi adăugați usturoi, pudră de cacao, sare și condimente și gătiți, amestecând, 1 minut. Întoarceți carnea de vită în oală cu orice sucuri care s-au acumulat în castron și amestecați roșiile, porumbul și apa. Fierbeti chili, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand carnea este foarte frageda, 1 1/4 pana la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Tomate
Usturoi
Condimente
Ardei Iute
Ceapă
Apă
Carne De Vită
Porumb
Carne
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se ia de pe foc și se amestecă fasolea, măslinele, coriandrul și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Măsline
Fasole
Sare
4
Transferați chili într-un vas de copt superficial de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună făina, făina de porumb, brânza, zahărul, praful de copt, sarea, chimenul, coriandrul și jalapeo într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
1 Kg Tortillas De Maíz
Făină De Porumb
Brânză
Chimen
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună laptele, untul și oul într-un castron mic, apoi amestecați în amestecul de făină până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Picătură aluat de linguri mari (despre
5
peste chili, spațierea le uniform, și se coace în mijlocul cuptorului 10 minute. Reduceți temperatura la 177° și coaceți plăcinta până când toppingul este gătit, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Nota bucătarilor: Chili-ul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.