Tamale de pui, ardei iute și brânză

Tamale de pui, ardei iute și brânză
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 335 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute anaheim, apă, făină masa harina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Tamales De Pollo Con Chile Verde-Verde Chile Pui Tamales pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina masa harina și apa fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un castron mare, bateți untura, sarea și praful de copt cu un mixer electric la viteză medie-mare 1 minut. În 3 adăugiri, bateți în amestecul de făină. Reduceți viteza la mediu-scăzut; bateți în 1 cană de bulion. Bateți în bulion suplimentar până se formează un aluat moale, dar nu curgător. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
UnturăUntură
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Între timp, puneți cojile de porumb într-un recipient mare; acoperiți cu apă caldă. Înmuiați 30 de minute sau până când este moale și flexibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
În timp ce cojile de porumb se înmoaie, prăjiți ardeii iute sub broiler, întorcându-se ocazional, până când toate părțile sunt carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Așezați ardeii iute carbonizați într-o pungă de plastic resigilabilă sau într-un vas acoperit cu folie de plastic; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Cojiți piei din ardei iute prăjiți; îndepărtați toate semințele. Clătiți ardeii iute sub apă rece. Se toacă grosier; așezați într-un alt castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați pui și brânză; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Dacă doriți, rupeți benzi de 20 (1/8 inch lățime) de coajă de porumb pentru a fi folosite pentru a înfășura și lega fiecare tamale înainte de aburire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
9
Pentru a face fiecare tamale, Așezați 1 sau 2 coji de porumb plate pe suprafața de lucru. (Este posibil să aveți nevoie de 2 Dacă sunt înguste. Dacă utilizați 2, suprapuneți-le ușor.) Folosind cuțitul de unt, întindeți aproximativ 3 linguri de aluat pentru a acoperi aproximativ 2/3 din coaja de porumb. Lingura 1 la 2 linguri de umplere pe centru. Îndoiți 2 margini pe jumătate pe lungime; sertizați marginea și trageți marginile sub ele pentru a sigila. Îndoiți capătul inferior până la aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
TamaleTamale
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
10
Lucrând în loturi, utilizați un abur mare sau un abur de legume pliabil setat într-o cratiță mare adâncă cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Așezați tamalele, cu capătul deschis în sus, în abur. Capac; abur 1 oră și 30 de minute până la 2 ore sau până când tamalele pot fi ușor decojite departe de cojile de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții20
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista