Tamale cu umplutură de brânză și Jalapeimbroko
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 147 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1119 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalape, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Plăcinte Whoopie de pâine de porumb jalapeimbroko cu umplutură de brânză de capră și slănină, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Trageți corzi de 1/4 inch din coji rezervate pentru a înfășura Tamale sau folosiți sfoară; pus deoparte. Acoperiți cojile de porumb (inclusiv corzile trase) cu apă caldă și lăsați să stea până când sunt flexibile, cel puțin 30 de minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați 2 căni de bulion și ingredientele rămase din aluatul tamale. Bateți cu mixerul electric până se combină bine, adăugând bulionul de pui rămas, după cum este necesar, pentru a face aluat moale.
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti si amestecati ceapa in ulei 2-3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă ardeii iute; gatiti 1-2 minute sau pana se incinge.
Scurgeți cojile de porumb; se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați 3 linguri de aluat pe fiecare coajă de porumb; ușor întins, făcând indentare în centru cu spatele lingurii.
Așezați 1 până la 2 fâșii de brânză și ceapă și chile pe centrul aluatului; pliați aluatul în jurul umpluturii. Dacă cojile de porumb sunt prea mici, suprapuneți 2 coji. Îndoiți partea inferioară o treime din coaja de porumb peste umplutură; pliați părțile laterale spre centru. Legați blaturile cu corzi de coajă de porumb.
În cuptorul olandez de 5 litri, așezați raftul de răcire rotund.
Se toarnă apă clocotită în cuptorul olandez, aproape atingând rack. (Apa nu trebuie să atingă tamalele atunci când sunt adăugate.)
Așezați 6 coji goale de tamale deasupra raftului. Stați Tamale în ghivece, sprijinindu-vă de părțile laterale de jur împrejur. Acoperiți; reduceți căldura la mediu. Se fierbe ușor 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când aluatul de tamale devine ferm.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar în timpul gătitului.
Lăsați să stea descoperit 10 până la 15 minute. Desfaceți cu atenție fiecare tamale îndepărtând șirul și deschizând coaja.