Tamale cu umplutură de brânză și Jalapeimbroko

Tamale cu umplutură de brânză și Jalapeimbroko
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 147 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1119 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute jalape, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Plăcinte Whoopie de pâine de porumb jalapeimbroko cu umplutură de brânză de capră și slănină, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Trageți corzi de 1/4 inch din coji rezervate pentru a înfășura Tamale sau folosiți sfoară; pus deoparte. Acoperiți cojile de porumb (inclusiv corzile trase) cu apă caldă și lăsați să stea până când sunt flexibile, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
TamaleTamale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Între timp, într-un castron mare, amestecați 2 căni de bulion și ingredientele rămase din aluatul tamale. Bateți cu mixerul electric până se combină bine, adăugând bulionul de pui rămas, după cum este necesar, pentru a face aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
TamaleTamale
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti si amestecati ceapa in ulei 2-3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă ardeii iute; gatiti 1-2 minute sau pana se incinge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Scurgeți cojile de porumb; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Așezați 3 linguri de aluat pe fiecare coajă de porumb; ușor întins, făcând indentare în centru cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
6
Așezați 1 până la 2 fâșii de brânză și ceapă și chile pe centrul aluatului; pliați aluatul în jurul umpluturii. Dacă cojile de porumb sunt prea mici, suprapuneți 2 coji. Îndoiți partea inferioară o treime din coaja de porumb peste umplutură; pliați părțile laterale spre centru. Legați blaturile cu corzi de coajă de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
În cuptorul olandez de 5 litri, așezați raftul de răcire rotund.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
8
Se toarnă apă clocotită în cuptorul olandez, aproape atingând rack. (Apa nu trebuie să atingă tamalele atunci când sunt adăugate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
9
Așezați 6 coji goale de tamale deasupra raftului. Stați Tamale în ghivece, sprijinindu-vă de părțile laterale de jur împrejur. Acoperiți; reduceți căldura la mediu. Se fierbe ușor 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când aluatul de tamale devine ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Adăugați mai multă apă dacă este necesar în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Lăsați să stea descoperit 10 până la 15 minute. Desfaceți cu atenție fiecare tamale îndepărtând șirul și deschizând coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista