Talpă Umplută Cu Broccoli
Talpa umplută cu Broccoli este o fără gluten și pescatarian felul principal. O porție conține 196 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, suc de lămâie, file de pește alb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Talpă Umplută, Talpă Umplută Cu Crab, și Talpă umplută cu creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați untul, sucul de lămâie, sarea și piperul. Într-un alt castron, combinați broccoli, orez, brânză și jumătate din amestecul de unt.
Puneți 1/2 cană pe fiecare file.
Rulați și așezați cusătura în jos într-un vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de unt rămas peste rulouri.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 25 de minute sau până când peștele se descuamă ușor cu furculița. Ungeți cu picături de tigaie;se presară cu boia.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.