Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc

Talpă Petrale Cu Meyer Lemon Beurre Blanc
Petrale Sole cu Meyer Lemon Beurre Blanc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $7.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă de la SF Gate are 1 fani. Un amestec de coajă de lămâie, fileuri de talpă petrale, suc de lămâie meyer și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia meyer, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon Chess Pie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Talpă Braconată Cu Sânge Portocaliu Beurre Blanc, Timbale de muselină de talpă și scoică cu arpagic Beurre Blanc, și Talpă Petrale cu varză de Bruxelles de lămâie.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista