Talpă mediteraneană cu rucola (rachetă)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați talpa mediteraneană cu rucola (rachetă). Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 198g de proteine, 129g de grăsime, și un total de 3056 calorii. Pentru $32.96 pe portie, această rețetă acoperă 90% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lămâie, sare, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Paste Tunan și Rucola (rachetă) , Sfeclă roșie, rachetă (rucola) și Feta, și Dieta 5:2-pizza cu piper și rachetă (rucola) = 269 calorii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul (200C, 199°).Curățați cartofii sau pur și simplu spălați-i bine.
Tăiați-le în felii groase (aproximativ 1/4 inch sau puțin mai groase).
Amestecați-le într-un bol cu puțin ulei de măsline.
Ungeți puțin ulei de măsline pe o tavă de copt.
Așezați cartofii într-un singur strat pe tava de copt. Stratul de cartofi trebuie să se potrivească dimensiunii tălpii.
Se presară sare după gust.
Scoateți frunzele a 3 crenguțe rozmarin și presărați-le pe cartofi. Jumătate de măsline și aranjați cartofii. Acoperiți cartofii cu folie de aluminiu și coaceți timp de 20 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și lăsați să se coacă încă 10 minute pentru a rumeni ușor cartofii.Între timp, tăiați pancetta în bucăți.
Ungeți ușor talpa cu ulei de măsline și sare ușor după gust.
Puneți peștele pe stratul de cartofi, aranjați pancetta pe talpă.
Scoateți frunzele dintr-o crenguță de rozmarin și presărați-le deasupra tălpii. Puneți puțin ulei de măsline pe talpă.
Coaceți talpa aproximativ 10 minute în mijlocul cuptorului. După 10 minute, peștele ar trebui să fie aproape gata. Pentru a-l rumeni puțin puneți tava în partea superioară a cuptorului și fierbeți doar câteva minute (2-5 minute) mai mult.Între timp, îndepărtați părțile inferioare și dure ale frunzelor de rucola și puneți-le într-un castron. Aromați 2 linguri de ulei de măsline cu 1 linguriță de suc de lămâie.
Se amestecă uleiul aromat cu rucola înainte de servire.
Tăiați restul de lămâie în felii.Scoateți peștele din cuptor, presărați cu câteva frunze de rucola și decorați cu câteva felii de lămâie.
Serviți peștele pe tava de copt cu restul de arugua ca salată și niște pâine albă.Notă: puteți face această rețetă și cu alte cambulă, cum ar fi cambulă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.